Zon Beruk

on Selasa, Julai 20, 2010

Salam...

Di Malaysia malah di serata dunia, sign board memainkan peranan yang penting. Tanpa sign board, kita mungkin akan tersesat dan tersalah arah. Jom kita tengok sign board di bawah ini. Di manakah sign board ini patut berada selain di letakkan di Zoo?

Foto: Ikhsan dari Azsar Stodio

Sila kreatifkan pemikiran anda dan tinggalkan komen di bawah...
Ranking: 5

15 comments

20 Julai 2010 6:57 PTG

salam..
ermmm..nape erk?
ada yang tergaru-garu cam beruk ke?he he..

20 Julai 2010 8:46 PTG

zon beruk?ade ke?

20 Julai 2010 9:48 PTG

bagus btol...siap ade zon sndri...senang dorg nk wat gathering kot...hehe

20 Julai 2010 10:09 PTG

kat tepi jalan boleh kot.. yang banyak hutan tepinya..

20 Julai 2010 10:12 PTG

dekat bilik touya ! aisyeh terkutuk diri sendiri lak

20 Julai 2010 11:06 PTG

Dekat Parlimen Malaysia,terutamanya dekat Dewan Rakyat. Sebab menyampah tengok ahli politik menjerit terpekik terlolong. Sesuai sangat tu...!!!

21 Julai 2010 1:03 PG

kat masjid pun sesuai sbb adakalanya tyme khatib baca khutbah masa itu jugalah makmun nak sembang sambil mkn pisang( ni kt msjid yg selalu sy bersolat jumaat)

21 Julai 2010 3:08 PG

sign board tu letak kat cbox khusu yg mana pengunjungnya
x reti nak tinggalkan nama dan link blog ... :)

21 Julai 2010 8:05 PG

sis.. letak kat kedai pak munawer.. ok x?? hheehe

my recent post:
JOM LAYAN ANIME CRAZY!

21 Julai 2010 2:14 PTG

zon beruk?mesti tempat wall climbing..diorg letak signboard utk fun kot..

21 Julai 2010 3:52 PTG

gambar apa seh.tak nampak.

21 Julai 2010 7:39 PTG

letak tepi tasik, sllu pasangan bercengkerama macam beruk!

21 Julai 2010 11:40 PTG

kat Uni aku sesuai, memang byk beruk~ manusia beperangai beruk pun ada~

21 Julai 2010 11:46 PTG

sapa nak jadik beruk sila ke situ ke?

22 Julai 2010 9:06 PG

sapa yg berada disitu adalah beruk la kan?.. ahaks

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved