Ilusi 2

on Rabu, Januari 27, 2010

Cuba teliti dan perhatikan betul-betul gambar di bawah....

Apakah yang anda dapat lihat dan apakah kesimpulan yang dapat dibuat?






=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

Adakah satu wajah atau satu kata "Liar"?
Ranking: 5

11 comments

27 Januari 2010 1:56 PTG

uih,blog ni dh jadi blog misteri dh.. hehe "so you think you can see".. hahahaha

27 Januari 2010 2:12 PTG

@kamezaim

Blog aku ke yg misteri? Bukan ke en.kamezaim yg misteri....kdg2 ada, kdg2 hilang macam chipsmall

27 Januari 2010 2:40 PTG

dua2 nmpk..liar dgn wajah...

27 Januari 2010 3:06 PTG

ada ke chipsmall..? hahaha tgh dok mengayat awek mat salleh ni.. pergh.. mmg mengancam body dia.. ekeke

27 Januari 2010 3:44 PTG

dua dalam satu..
tulisan jd lukisan... kreatif

27 Januari 2010 5:27 PTG

skali tgok nmpak cam muka org.. kalau dari jauh..nampak word LIAR...:D siap amik jarak lagi tau nak tngok imej tu..hehehe

27 Januari 2010 10:22 PTG

@kamezaim

Buat la back up blog dlm blogspot, klu wpress ada problm, blh ziarah blogspot plak.
mata keranjang betul en.kamezaim ni....ingat sama pada isteri dan anak2 kat umah tu....

@black_mel

Ya..bagus la klu nampak....sapa tak nampak, kata pak belalang, pendek umur....ahak..ahak..

@Nazz
Yez...kreatifkn pelukis tu.....

27 Januari 2010 10:25 PTG

@~ ReD ~

Wah...dasyat btul ReD ni, siap ambik jarak lg tu...

28 Januari 2010 2:10 PTG

apa yang liar nye?takde pun

28 Januari 2010 3:14 PTG

@Best Of Me 321

Cuba sengatkan kepala ke kanan dan lihat kata "Liat" akan kelihatan.

31 Januari 2010 3:17 PTG

jam tgn saya ada corak ni..=)..huhu

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved