My hubby's hobby....hobby aku pulak, apa ek?

on Ahad, Oktober 18, 2009







Hari ni cuti...aku ingat nak ajak abang aku jalan-jalan ke Teluk Batik ke...bosan jugak dok kat rumah tiap-tiap hari tapi abang ku dah ada plan lain dengan kengkawan dia. Nak pergi memancing ikan toman katanya. So sebelum dia pergi memancing, kami masak bersama dan jempun 2 orang kawan dia lunch kat rumah kami. Menu biasa-biasa je. Sambal tumis petai, ulam petai, sambal belacan dan gulai kepala ikan. Abang aku ni teramat la minat memancing.kalau bab memancing, awal-awal pagi dah bangun, tak payah nak kejut tapi kalau hari kerja, liat bukan main. Asyik postpone je alarm tu.
Ranking: 5

4 comments

19 Oktober 2009 3:24 PTG

dia memang mcm tu. semuanya liat.. haha

blog yg tinggalkn komen hari tu blog lama. saja suka2 je masa tu. dh dekat 2 thn tak update.

klau rajin usha sini:

Blog
Website
LiveBlog

20 Oktober 2009 4:22 PTG

xpa2..kalu memncing btoi xsah riso!! lain x tnya lg" abg x p mancing?" huhuhu...

20 Oktober 2009 4:27 PTG

Zaryl :Lain kali singgah la lagi

20 Oktober 2009 4:29 PTG

K.Ina : Ya la....kalau bawak balik ikan slalu xpe jgk. Ni selalu je bawak balik umpan...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved