Cukupkan Empat

on Jumaat, Februari 28, 2014

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Dah lama BE menyepi dari teratak yang bersawang ni. Terlalu banyak sawangnya hinggakan tiada sambutan tahun baru. Tetapi....

Ini bukan kes hubby nak tambah cawangan baru ye...

Haaa...ada tapinya pulak. Minggu lepas kot.. Aku pun baru check hari ni kalau-kalau ada rezeki. Alhamdulillah, dia bagi sebijik. Rezeki juga tu. Dah lama juga tak cash out. Rasanya sejak tahun lepas lagi. Nak kumpul dulu. Mudah-mudahan boleh dijadikan modal dalam berniaga, InsyaAllah.

Sikit lagi ni haa...Dah lama bujang tiga. 
Bila agaknya nak cukupkan empat?

Ini je la cerita untuk hari ini...


Ranking: 5

Catat Komen

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved