Maajun Warisan Keluarga (MWK)

on Selasa, Oktober 14, 2014

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Dulu aku makan sorang-sorang. Dah hampir 7 tahun aku amalkannya. Sekarang ni, bila dah terbukti keberkesanannya, baru berani nak syorkan pada yang berminat atau yang memerlukannya.


Maajun Warisan Keluarga (MWK), ubat tradisi yang diamalkan secara turun-temurun dari nenek dan ibu-ibu pada masa dahulu.

Fungsi utamanya untuk merancang keluarga atau family planning. Kalau kita tengok jarak anak sesetengah keluarga statik je, 2 tahun, 2 tahun, 2 tahun. Ni la rahsianya. Tak perlu risau lagi nak beli pil perancang moden yang ternyata ada kesan sampingannya. 

Dari perbualan aku dengan ibu-ibu yang ada anak berderet, setahun seorang, mengikut pengalamannya, katanya, "Tak boleh la nak makan pil perancang, sakit kepala." Maka, tak sempat la nak rehat panjang lepas bersalin kerana dah nak dapat adik pulak.

Ada pulak yang kata, tak nak makan pil perancang sebab takut badan gemuk bagai di pam-pam. Jadi ini la penyelesaiannya.

Khasiat MWK: 
Merancang keluarga, merawat keputihan, kegatalan dan bau, mengetatkan kembali liang faraj lepas bersalin, teraturkan haid, membuang toksin dan darah kotor melalui haid, memelihara rahim, mengawal kolestrol dalam darah, melawas pembuangan air besar, mengawal berat badan, awet muda, menegangkan payudara dan menambah tenaga sepanjang hari.

Tak perlu nak ragu-ragu tentang maajun ni sebab tiada bahan steroid. MWK diperbuat daripada Kacip Fatimah, Senduduk, Serapat, Manjakani, Madu dan Minyak Zaitun. Baunya pun wangi.

Pada yang pernah mencuba, pasti dapat rasai keberkesanannya. Kalau ada yang berminat, jangan segan-segan untuk pm/email/sms/whatsapp aku.
Ranking: 5

1 comment

12 September 2015 10:04 PTG

Hello,
Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan, BRENDA HARAPAN pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan Dari
$ 20.000 untuk $ 7000000 USD, Euro Dan Pounds Sahaja. Saya memberi Pinjaman Perniagaan,
Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pelajar, Pinjaman Kereta Dan Pinjaman Untuk Bayar Off Bil. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (brendahope816@gmail.com)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved