Duit Raya Dari ChurpChurp

on Jumaat, Ogos 10, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Pasti ramai yang sudah tau tentang ChurpChurp. Tak kurang juga yang sudah lama daftar tetapi terbiar begitu sahaja kerana tak pandai nak promote, aku le tu..hehe..Lama juga aku tunggu cukup paras minima sebelum boleh cash out. 

Mula daftar beberapa tahun lepas tetapi tak tau macam mana nak bagi earning meningkat. Setahun lebih jugak la angka asyik kosong. Akhirnya terbaca di blog blogger otai Cara Untuk Meningkatkan Earning ChurpChurp.

Dalam tak bersungguh-sungguh, dapat juga capai RM100 lebih. Itu pun berjanggut tunggu sementara nak boleh cash out. Kalau tak silap, bulan lepas cash out, hari ini baru dapat cek. Ini cek pertama dan mungkin yang terakhir pada tahun ini.


Kalau ada yang nak cuba, boleh daftar dengan ChurpChurp. Jika rajin berusaha, pasti akan ada hasilnya. Jangan jadi macam aku, malas nak usaha dan terbiar begitu sahaja.

Walau bagaimanapun, Alhamdulillah ada juga rezeki sebelum aku mengundurkan diri dari blogging.
Ranking: 5

14 comments

10 Ogos 2012 2:11 PTG

cup cup kita dah lama terkubur tau...sobs....

10 Ogos 2012 2:16 PTG

Alhamdulillah.. Dapat duit Raya! :D

10 Ogos 2012 2:39 PTG

Tahniah Iza =)

Ambe yg dah lama tunggu ni, tak taulah dah berapa pjg janggutnya ni...hhuhu

10 Ogos 2012 2:52 PTG

hahaa angka cup cup aku tak bergerak setelah sekian lama, :D

10 Ogos 2012 2:52 PTG

sayang dah ada dominan nak ditinggalkan pulak hasilpun dah dapat.

10 Ogos 2012 2:59 PTG

Untung ada budget raya... Hehehe... Kite baju raya beli pun enggk lagi...

10 Ogos 2012 4:40 PTG

Wah beruntungnya akak kita. Dapat duit raya dari churp2. Tapi saya lebih prefer says.com/my sebab kat situ lagi senang nak upkan earning. churp2 ni iklan yg per unique click dia sikit sangat + cepat bebenau habis limit. dah setahun lebih dengan churp2 tu tapi income baru RM23++ jer susah nak upkan earning ke tahap minimum.

10 Ogos 2012 5:30 PTG

waaa.. alhamdulillah, saya nyer belom cash out lagi sebab nak buat simpanan lepas raye hehe

10 Ogos 2012 5:32 PTG

hehehe..malas giler nak tekan login churp2 tu..

10 Ogos 2012 8:47 PTG

Setahu saya dah lama daftar, tapi check tengok cuma RM3 lebih je, nak tahu macam mana nak tingkatkan earning chrup2 ni? Entah bila nak sampai RM100?? Tunggu dan lihat saja.

10 Ogos 2012 11:01 PTG

tahniah sis.. duit raya beli tudung baru dapat tuh..

11 Ogos 2012 3:37 PTG

Tanniah lah sudah pun cash out ChurpChurp.

11 Ogos 2012 10:38 PTG

mcm ssh jer churpchurp ni..huhu

17 Ogos 2012 11:03 PG

Dpt jugak duit raya. :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved