Kunjungan Poslaju.

on Selasa, April 03, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.
Mulai hari ini, InsyaAllah aku kembali aktif untuk terjah blog rakan-rakan. Minggu lepas selama seminggu berada di kampung, memang tak sempat nak terjah semua. Update blog pun sekadar autopublish, takut tak sempat nak taip. Bila dah duduk kat rumah sendiri, lebih rasa selesa sikit.

Kelmarin (Isnin) tiba-tiba ada van Poslaju berhenti betul-betul depan pagar rumah. Terkejut juga sebab sebelum ni mana ada van Poslaju singgah sini. Sekadar posmen je yang membawa surat-surat biasa dan pos ekspress. 

Rupanya ada hadiah dari bro MIE (http://mietos.blogspot.com) iaitu cenderamata dari Jepun. Terima kasih.  Cantik sangat hadiah dari Jepun tu. Tak dapat nak snap gambar hadiah tu, tak sempat. 

Sebenarnya Bro Mie rajin mengadakan contest ringkas di blognya. Hadiah tersebut adalah dari contest ringkas tersebut. Rakan blogger yang belum pernah ke blog beliau, dipersilakan ke sana. Mungkin ada sesuatu yang dikongsikan bersama kita di sana.

Tak sangka pulak bro Mie ni satu daerah dengan aku. Aku pun berasal dari daerah Yan, Kedah juga. Cuma sekarang ni berhijrah dan bermastautin di negeri orang namun masih 1 Malaysia.



Ranking: 5

17 comments

3 April 2012 9:07 PG

Salam Iza,

Tahniah dapat cenderahati.

3 April 2012 9:21 PG

Alhamdulillah rezeki! :D

3 April 2012 9:56 PG

Tahniah, bestnya dpt hadiah.

3 April 2012 11:24 PG

tahniah! seronok dapat pezen mcmni.. kena kalo delivered punya :)

3 April 2012 11:42 PG

tanhiah he3...ok lah tu dari japan lagi.

3 April 2012 12:09 PTG

hehehe..tak pernah bertuah lagi masuk contest kat blog pelaut tu..

3 April 2012 12:16 PTG

salam;
Bertuahnya..dapat hadiah berbaloi juga join segmen..

3 April 2012 1:13 PTG

nasib baik selamat sampai..
sekadar share apa yang patut dengan rakan blogger je..

p/s: nanti ada la peluang tu. hehee

3 April 2012 11:47 PTG

tahniah2x :)

4 April 2012 12:49 PG

apa hadiah nye?

4 April 2012 1:06 PG

salam..
besar kotak tu..
mai Jepun ka..?

4 April 2012 1:58 PG

wow..cool..memang best posmen datang bawa hadiah ni.. 10 tahun sekali kalau nak jadi dalam hidup aku. huh! >.>

4 April 2012 5:02 PG

Pernah juga dapat hadiah dari bro Mie
Sangat cantik hadiahnya

4 April 2012 4:02 PTG

Dan hadiahnya adalah??????

4 April 2012 10:11 PTG

Your explanation is very clear easy to understand, Your tutorial very helped me and all friends. TQ

6 April 2012 1:21 PTG

Rezeki dari berblogging + contest = kenangan manis

7 April 2012 11:31 PTG

Salam,
beruntungnya dapat hadiah dari Jepun

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved