Pemenang Contest Pertama Teratak Usang.

on Selasa, November 01, 2011

Assalamualaikum, Salam 1 Dunia.
Kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh para peserta untuk mengetahui keputusan CONTEST PERTAMA TERATAK USANG setelah ditutup lewat malam semalam. Aku pun tak nak simpan lama-lama.

Jawapan yang sebenar adalah....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
VVVVV
VVV
V


Biji buah salak
Keras dan tidak boleh di makan (melainkan isinya)

Senarai peserta yang meneka dengan tepat adalah:

27. Cik Shinju
28. Abazilah
29. Atien
30. Joel Leslie
31. Darling Ninie @ Mama Comel
32. Shaharil
33. Nora Rashid
34. Sop
35. Ina

Mesti ada yang tertanya-tanya nanti, di mana nombor 1? Kenapa tetiba muncul nombor 27? Saja la nak buat kelainan. Boring la kalau asyik mula dengan nombor 1. Masa sekolah dulu pun asyik dapat nombor 1 saja dan ramai pelajar-pelajar yang nak kan nombor 1.

Para peserta ini disusun mengikut cabutan nombor dan pemenangnya jatuh kepada.....(drum please.....)
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
VVVVV
VVV
V


Tahniah kepada peserta yang bertuah. Peserta yang bernombor 31, sila emailkan nama penuh dan nombor akaun maybank melalui contact form. Terima kasih.

Ranking: 5

14 comments

1 November 2011 9:56 PG

Tahniah buat semua pemenang

1 November 2011 10:51 PG

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

1 November 2011 11:19 PG

tahniah buat pemenang....

1 November 2011 11:26 PG

salam,
walaupun x mng tp happy,
(nama naik dekat blog kak iza)
tq sbb follow back my bloq..

1 November 2011 2:50 PTG

salam sis...tengs drop my blog...awat tak follow sekali? huhu..

saya follow sini terus...

1 November 2011 3:32 PTG

salam kenal :)

sy follow :)

1 November 2011 3:38 PTG

buah salak rupanya..
kami memang gemar makan buah ni..
tahniah pada pemenang yang bertuah..:)

1 November 2011 10:09 PTG

Tahniah buat semua pemenang.. :)

2 November 2011 1:47 PG

salam..
tahniah buat
Darling Ninie @ Mama Comel
memang rezeki dia ni..tak
tahu saya jawapan sehingga
hari ini..

2 November 2011 4:40 PTG

Dah petang sangat/senja/malam macam mana budak 6 tahun boleh jenjalan sendiri ye? Allah... ajal dia kesiannya:(

3 November 2011 12:37 PTG

Tahniah buat pemenang ingatkan batu sauna, skali biji buah salak daa!!!!

4 November 2011 8:46 PG

As Salam... Thank you .... (^_^). No. 31 datang melaporkan diri...

Alhamdulillah... rezeki... Ninie dah isi contact form tu. Hopefully dah terima.

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/11/terima-kasih-teratak-usang.html

4 November 2011 6:31 PTG

kenala le aku tak jawab biji buah salak ye...?

10 November 2011 10:25 PTG

tahniah pada pemenang

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved