Nur Kasih The Movie Trailer

on Rabu, Mei 11, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.



Pasti ramai yang tertunggu-tunggu Filem Nur Kasih The Movie yang bakal ditayangkan di pawagam pada 19 Mei ini dan bakal mengegarkan panggung.

Drama Nur Kasih memang seronok walaupun kadang kala terlepas untuk menonton. Drama bersiri ini dengan kisah cinta dan pengorbanan oleh abangnya Aidil pada adiknya Adam diteruskan dalam Nur Kasih The Movie tetapi kali ini Aidil menerima lebih banyak dugaan dalam menempuh hidup sebagai bapa tunggal kepada dua orang anaknya iaitu Ilyas (7) dan Maryam (5) setelah isterinya Alia (Ayu Raudhah) meninggal dunia.

Pelakonnya terdiri dari Adam (Remy Ishak), Nur Amina (Tizz Zaqyah), Aidil (Fizz Fairuz) dan Alia (Ayu Raudhah).
Ranking: 5

13 comments

11 Mei 2011 12:30 PTG

Producer Filem Melayu kena berani buat sesuatu yang tidak dilakukan sebelum ini.Membandingkan dengan Hollywood adalah keterlaluan tetapi ianya baik sebagai sumber inspirasi.

11 Mei 2011 1:37 PTG

salam Iza..
ermmm..citer orang pompuan nih
adehhh..saya kurang sikit bila ada bab nangis tu..he he..prefer hindustan lagi mantop..tak sedar air mata meleleh..ha ha

11 Mei 2011 2:01 PTG

@abadi romeo
Betul tu..

@zulkbo
W'salam..
sama la dgn my hubby, suka sungguh tgk hindustan, saya pulak yg x minat...

11 Mei 2011 2:15 PTG

salam,

sy ni punyalah lama duduk bawah tempurung, tak tengok tivi langsung.. skang dah ada yang movienya pulak ke.. adeh.. ketinggalan keretapi hehe

iza, sy tag awak kat sini

11 Mei 2011 4:46 PTG

@Tupai Karan
W'salam..
Eh, dah lama la drama tu...tahun lepas lg kalau tak silap...

P/s:ok, nanti akan dijawab..

11 Mei 2011 4:48 PTG

tahniah la deme wehh

12 Mei 2011 8:39 PG

Salam,
cadangnya memang nak p tengok filem nie :)

12 Mei 2011 2:22 PTG

tahniah

12 Mei 2011 2:37 PTG

cerita yang ditunggu-tunggu oleh ramai orang..adakah sambutan filem akan menjadi sehangat sambutan drama

12 Mei 2011 2:45 PTG

@Anak Ulu Cheka
@lydiamiza23
Terima kasih, ni mesti silap parking ni...hehe..

@maslinamansor
W'salam.
Ya ka? moga terhibur.

@HAZWAN17
Wallahu'alam...
tunggu dan lihat je la nanti..

12 Mei 2011 2:52 PTG

Tahniah, iza menang.

12 Mei 2011 9:19 PTG

@Kunang-Kunang
Terima kasih..

16 Mei 2011 9:32 PG

Mesti filem ni akan meletop bila ditayangkan..hehe.Tak sabar nak tengok bersama wife tersayang..=)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved