Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru.

on Selasa, Mei 10, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.
Tetiba je teringin nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger popular iaitu Ar-rifke.com. Harap-harap masih sempat untuk masuk dalam pencarian 100 blog tapi dah lama blogging, boleh ke nak turut serta? Tak kisah la, terpilih atau tidak, belakang kira asalkan memeriahkan segmen ni.

Soalan yang perlu dijawab:

1) Berapa lama dah blogging.
Sejak tahun 2009 apabila ada laptop baru dan terus daftar Celcom Broadband. Maksudnya sudah hampir 2 tahun.

2) Kenapa suka blogging.
Untuk mengisi masa lapang dan sekadar suka-suka.

3) Blog kamu mengenai apa.
Blog peribadi, merangkumi apa sahaja cerita yang terlintas di fikiran.

4) Harapan dalam dunia blogging.
Supaya sama-sama dapat berkongsi ilmu terutamanya tentang blog.

P/s: Sesiapa yang berminat, boleh sertai segmen ini kerana banyak kebaikannya. Segmen ini dapat merapatkan hubungan dan mengenali rakan blogger baru dan lama.

Ranking: 5

7 comments

10 Mei 2011 10:57 PTG

salam Iza..
ermmm..selamat menjoinkan diri
ukhwah sesama kita lah..

10 Mei 2011 11:11 PTG

wah meriahkan ramai-ramai :-)

11 Mei 2011 10:49 PG

@zulkbo
W'salam..
Ya, terima kasih.

@sabree hussin
Ya, jom2..

11 Mei 2011 3:32 PTG

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)


p/s: cool shout box..hehhehe

11 Mei 2011 4:44 PTG

@aried
W'salam..
Sama2 dan terima kasih kembali krn teratak usang terpilih...

p/s: hehe...terima kasih..

11 Mei 2011 11:32 PTG

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

12 Mei 2011 9:23 PTG

@solomolo
Terima kasih...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved