Sihat Ceria Giveaway.

on Selasa, Januari 11, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Teringin pula nak sertai Giveaway yang dianjurkan oleh Kamila. Untuk pengetahuan semua, giveaway ini dianjurkan sempena ulangtahun beliau bersama HERBALIFE selama setahun. Kepada semua pengguna Herbalife atau tidak, anda dijemput untuk menyertai giveaway ini.


Anda hanya perlu mengikuti 4 langkah mudah iaitu:

1) jadi follower di blog ini http://idealweightforall.blogspot.com
2) Letakkan link http://idealweightforall.blogspot.com di blog list anda
3) Buat entry mengenai giveaway ini (promote la sikit ye..) dan letakkan juga banner di atas tu sekali.
4) Tinggalkan comment di http://idealweightforall.blogspot.com/2010/12/sihat-ceria-giftaway.html mengenai LINK ENTRY anda dan ALAMAT EMAIL supaya mudah kami menyemaknya semula.

Antara hadiah yang disediakan ialah Botol Air Herbalife (2 Liter) bernilai RM 37.00 (include postage).

Selain itu, 10 HADIAH MISTERI juga disediakan kepada peserta yang terpilih dengan menjawab soalan di bawah.

Jawab 2 soalan dibawah ini dan hantar ke emel kamilatun@gmail.com

A- Adakah anda berpuas hati dengan berat badan anda sekarang?

B- Pernahkah anda mendengar tentang produk Herbalife sebelum ini? Apakah pandangan anda tentang produk ini?
Apakah testimoni anda jika pernah makan produk Herbalife?

Anda dijemput beramai-ramai untuk join giveaway ini.
Ranking: 5

8 comments

11 Januari 2011 12:20 PG

Wah... Menarik ni.. Jom join beramai2 untuk kesihatan..

11 Januari 2011 12:22 PG

@deCrewz
Amboii!!!
cepatnya. Baru publish dah komen.
Ya jom sertai ramai2.

11 Januari 2011 11:40 PG

salam..
saya memang tak puas
hati dengan berat badan saya
nak kurangkan lagi 5 kg..

rakyat indonesia boleh ikutan ga?...

11 Januari 2011 5:58 PTG

@zulkbo
W'salam...
Ya ka?
skrg ni berapa kilo?

@Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia
Entah la. Silalah bertanya pada pihak penganjur...

11 Januari 2011 8:00 PTG

all the best

11 Januari 2011 10:44 PTG

@Sharinginfoz
Thanks...

19 Januari 2011 12:11 PTG

thanks dear..senarai nama peserta sedang di update..
Jom join contest kat http://giftawaycontestquiz.blogspot.com/2011/01/contest-heart-hati.html

nak tahu tentang herbalife,boleh hubungi saya kamila 017-7625262 =)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved