Prestasi Disember 2010

on Isnin, Januari 03, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Selamat tahun baru. Rasanya masih belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru kerana kini baru ku berkesempatan untuk up date blog. Aku kini sudah berada di Perak Darul Ridzuan setelah hampir sebulan berada di kampung.

Aku tidak mengharapkan trafik yang banyak jika aku sendiri tidak berusaha untuk mencarinya. Kekangan masa penyebab segalanya. Prestasi bulan Disember telah menurun dengan mendadak jika dibandingkan dengan bulan Ogos lepas.

Trafik blog jatuh menjunam.
Post View



Hanya setakat ini sahaja trafik untuk bulan Disember 2010. Menjelang 2011, aku tidak dapat menjangka unik visitor dan trafik yang mantap kerana keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan. Mulai Januari 2011 juga jadual blogging ku bukan lagi sepenuh masa seperti di tahun 2010 kerana jadual tersebut telah ditetapkan untukku dan aku wajib mengikuti jadual blogging tersebut. Dalam kata lain, masa untuk membuka internet ditetapkan oleh Tuan Besar selama lebih kurang 5 hingga 6 jam sehari semalam.


Dengan jadual baru tersebut, aku akan cuba untuk membahagikan masa sebaik-baiknya untuk menguruskan blog dan laman soaial lain. Itu sahaja untuk kali ini.
Assalamualaikum.

Ranking: 5

22 comments

3 Januari 2011 7:01 PTG

salam..
dah ada jadual sekarang ye..
ermmm..semoga ksihatan anda
kembali sihat seperti sediakala

3 Januari 2011 9:16 PTG

utamakan kesihatan dulu, blog ni bila2 pun boleh update hehe

3 Januari 2011 10:38 PTG

Salam,
Akhir bulan disember mmg trafik agak menurun.. mungkin ramai yang cuti sambut tahun baru.. apapun.. moga 2011 akan bertambah baik

3 Januari 2011 11:11 PTG

sis, gud luck untuk bulan januari 2011 lak ye.. =)

3 Januari 2011 11:19 PTG

Salam Iza.
pasang surut berblogging. normal ar tu bagi blog yang kurang menyediakan N3 gossip artis dan berita hangat.
walau apapun utamakan keluarga dulu. ikut jadual tu. Blogging ni cuma minat atas kelapangan masa saja, baru x rasa tertekan sangat bila tengok draf tu turun bila kurang BW. gud luck bebeh :)

3 Januari 2011 11:25 PTG

@zulkbo
W'salam....
Ya, dah ada jadual. Sebelum ni main belasah je bila nak guna...
Terima kasih...

@etomyam
InsyaAllah, Terima kasih..

@kulanz
W'salam..
Ya ka? ingatkan trafik saya sorang je yg rendah tp mmg paling rendah dari yang lain la kot.
Utk tahun 2011, InsyaAllah...

@Zairie Husin
InsyaAllah, Terima kasih..

@wachak
W'salam..
InsyaAllah, aku akan ikut drpd tak boleh guna langsung kan...hehe..

4 Januari 2011 12:38 PG

agak hebat juga trafik tu.
boleh tingkatkan lagi kecemerlangan di tahun ini. keep it up.

4 Januari 2011 1:52 PG

salam...

kesihatan atau perkara yg lebih penting mmg patut didahulukan/dijaga..teori mudah bila fikiran lapang dan sihat mood utk blog lebih terbuka atau "kenyang perut suka hati"..
* Selamat meyambut tahun baru juga dari saya..semoga segala impian menjadi kenyataan.

4 Januari 2011 9:06 PG

salam Kak Iza..moga trus maju dlm dunia blogging :)

4 Januari 2011 9:33 PG

@RedBoys
Tak sehebat blog lain.
InsyaAllah...

@ozzy
w'saalam.
InsyaAllah..

@adele
W'salam adele.
InsyaAllah, sama-sama kita terus maju..

4 Januari 2011 12:36 PTG

wah...nice..perancangan itu penting...

4 Januari 2011 12:48 PTG

aik, de jadual pula.
awak sakir apa.
papepun semoga awak cepat sihait yea iza.

4 Januari 2011 2:57 PTG

sudah terlambat ucap tahun baru...
bagi aku tu perkara biasa.

selamat tahun baru 2011.

4 Januari 2011 2:58 PTG

tahun kena perbaiki la trafik tu.

4 Januari 2011 6:41 PTG

Kalau tak sihat cepat makan ubat..jangan tunggu...
tunggu tutorial blog ...berminat..

4 Januari 2011 11:11 PTG

Salam kaka.. 1st time jenguk cni..he3.
Wah, traffik boleh tahan.. Jai nak dapat traffik sehari 100 pun senak perut..he3. Kena banyak belajar lagi banyak2 dari otai2...

4 Januari 2011 11:25 PTG

bagus2. boleh belajar kat sini ni.

4 Januari 2011 11:30 PTG

@black_mel
yup....kena bahagikan masa..

@noorafzan
Ya, kena ikut jadual.
Tak ada la sakit teruk2, kdg2 rasa loya dan tak selesa...
Terima kasih afzan.

@Ali ridha
InsyaAllah.

@abadi romeo
Terima kasih..

@deCrewz
W'salam...
Ya ka 1st time?
Boleh la tahan....gud luck. rajin blogwalking pun dah ok la tu...
terima kasih tinggalkan komen.

4 Januari 2011 11:36 PTG

@zool
hehe...

4 Januari 2011 11:56 PTG

Assalaamu'alaikum...

semoga di tahun 2011 ini semangat ngebLoGnya semakin bertambah, Amin.

Last post: http://argunbdg.com/mobil-keluarga-ideal-terbaik-indonesia.html

5 Januari 2011 2:12 PG

kesihatan perlu jaga... wah ada jadual... lebih berdisiplin dan menghargai waktu2 yang sangat diperlukan....

5 Januari 2011 4:09 PTG

@Fir'aun NgebLoG
W'salam.
InsyaAllah, Aminn.

@zik
Ya...betul tu...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved