Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway.

on Rabu, Januari 05, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Aku telah di Tag oleh Ma untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Izamir Ridzuan.


Antara syarat-syarat yang ditetapkan seperti berikut:

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan..Wajib, tipu berdosa. (Ok, Folower ke 1220)

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.. (Ok)

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.. (Ok)

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak mereka nak cari kan. (Ok)
Antara yang aku Tag:

1. black_mel
2. Newbie
3. Insan Biasa
4. Bulan

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini..(Ok)

Pada yang telah aku Tag, jom la join GA ini. Sesiapa yang berminat juga boleh join. Untuk maklumat lanjut boleh klik poster kat atas tu.
Terima kasih.
Ranking: 5

5 comments

5 Januari 2011 12:54 PG

salam..
ermmm..harapan
salah satu pen drive
tu menjadi milik anda Iza

5 Januari 2011 9:48 PG

omg...huhu...thnx..dah buat dah...

5 Januari 2011 11:26 PG

wah, semoga bertuah, iza.. hee selalu je dtg sini tapi taktahu nak tinggal jejak apa, keh3

5 Januari 2011 2:16 PTG

Goodluck on your newly joined GA for pendrive.

5 Januari 2011 4:12 PTG

@zulkbo
W'salam..
InsyaAllah, Aminn..

@black_mel
Ok, thanks sudi jawab...

@padin
Terima kasih.
Tinggalkanlah url walaupun tak komen, pasti akan dijejak kembali

@Anwar Osman
Thanks..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved