World Cup Vs Tag

on Ahad, Jun 27, 2010

Salam...

Tajuk di atas tiada kena mengena dengan entry. Sebenarnya aku dah terima 2 Tag yang tertangguh. Bukan bermaksud aku menonton perlawanan bola sepak. Kurang berminat jadi tidak pernah walau sekali pun aku menontonnya. Kalau kena interview tentang world cup, awal-awal lagi aku surrender.


TAG PERTAMA (Award)

Kembali pada tujuan asal, Tag yang pertama datangnya dari blog The Humming Bird kepunyaan Ney.


1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
Thanks pada Ney....

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain.
Asked
Nik Rosmawati
Cinta Travel
Kak Imun
Farha
iena [banana]
Adam
Mr Curly
Tiqaa
ManKete
3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
Ok.

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best and great
Ya ka? Belum sampai tahap tu lagi kot....

Sekian....



TAG KEDUA

Tag kedua ni datangnya dari Asked, gara-gara aku terjah blognya di awal pagi. Ok, tak mengapa. Ada ubi ada batas, hari ni jugak aku balas.....

Rules: It's harder than it looks! Copy to your own post, erase my answers, enter yours and tag people you want. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real; nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

1. What is your name : Iza
2. A four letter word : Ia
3. A boy's name : Iqram
4. A girl's name : Ila
5. An occupation : Incik puan besar...
6. A color : Itam...hehe...
7. Something you'll wear: I-shirt
8. A food : Itik masak merah....(pernah makan ke?)
9. Something found in the bathroom: Itu sabun......
10. A place : Island
11. A reason for being late : I say men....i forgot ...
12. Something you'd shout : Innalillah...
13. A movie title: Isabella...
14. Something you drink : Ice Blended Chocolate.
15. A musical group : Iklim
16. An animal : Itik
17. A street name : Indra Mahkota (ada ke?)
18. A type of car : Ixora
19. Title of a song : Intifada.

Bagi memanjangkan Tag, aku serahkan Tag ini pada insan bertuah iaitu MatDin


Ranking: 5

3 comments

27 Jun 2010 10:59 PG

byk nye tag..
bila byk tag, org tu hargai kita la maknanya~ :)

27 Jun 2010 11:26 PG

lamak tag.. hmmmm tak terbalas lagi ni.....

Segmen Blogger: Velasrizal

27 Jun 2010 2:19 PTG

@NaNaJoe
Baru dua....orang lain lagi byk dari ni.....
Alhamdulillah, harap2 macam tu la....
Thanks..sudi singgah.

@Sharinginfoz
Lamak.....nk buat cmne, itu je yang sempat ku cekop.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved