Contest Si Manja Berkaca Mata

on Jumaat, Disember 04, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata
~ STICKY MODE ~
Bismillah al-Rahman al-Rahim



dianjurkan oleh Ummu Mishkah. Untuk keterangan lanjut, boleh layari

http://littlemishkah.blogspot.com/2009/11/contest-si-manja-berkaca-mata.html

Anda mempunyai anak-anak berusia 1 hari - 4 tahun??

Ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!

* Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.(ok)
* Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.(ok)
* Nyatakan nama dan umur si manja anda.(ok)
* Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.(ok)
* Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.(ok)
* Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
* Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.

Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Hadiah yang bakal menanti anda :

Hadiah Pertama

Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set

3 X Hadiah Saguhati

JOM RAMAI-RAMAI MASUK CONTEST NI!!


Anak ku ini suka sangat bila nk bergambar. Anak teknologi la katakan. Pantang nampak kamera.....pasti tak lepaskan peluang. Teringin nak berkaca mata bila nampak abahnya berkaca mata. Safiya dapat kaca mata ni setelah kaca mata abahnya telah rosak dikerjakan oleh anak bertuah ni....


Namanya : Syarizatul Safiya binti Syamirul Amry.
Berusia : 2 tahun 3 bulan.

Untuk keterangan lanjut,sila klik tajuk di atas.
Ranking: 5

6 comments

4 Disember 2009 2:40 PTG

kalu x de anak cam mane ye..??
hihi...

6 Disember 2009 3:18 PTG

Kalau anak tak cukup hari boleh join ke? kekeke abu mishkah tu siapa? sedara ka? kuikui

6 Disember 2009 10:10 PTG

OK Sis.. dah review and GOOD LUCK!

6 Disember 2009 11:24 PTG

Duan: Tunggu ada anak dulu la ye....

6 Disember 2009 11:32 PTG

Kamezaim: tak cukup hari tu....tak cukup satu hari ke?berapa saat? boleh je....jom la join ramai2.ya....sedara....sedara seagama.....

Tanpa Nama
22 Februari 2013 3:52 PG

[url=http://levitranowdirect.com/#sdrql]cheap generic levitra[/url] - buy generic levitra , http://levitranowdirect.com/#ufkya levitra 20 mg

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved