Bufferet Earning Sebelas Ketul.

on Khamis, Oktober 09, 2014

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Alhamdulillah rezeki dari Nuffnang belum putus. Macam tu la apabila blog sudah lama bersawang, BE pun mula bertandang. 

Ni buktinya...
Malas aku nak kira..
Cuba korang tolong kirakan, cukup ke tidak...?


Pada yang nak tau tips untuk mendapatkan buffered earning, rasanya dah ada aku kongsikan dalam post lama. Dah malas nak ulang banyak kali sebab tips tu kadang-kala tak berjaya. hehe...

Tips terbaru yang mungkin berkesan tapi jangan ikut tau...
Ada penyakit "M", memang BE akan bertandang.



Ranking: 5

Catat Komen

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved