Lunch Tote Bag

on Isnin, November 10, 2014

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Penghujung tahun 2014, muncul hobi baru. Nasib baik order barangan crochet sudah reda. Cuma tinggal yang order tanpa apa2 bayaran deposit sahaja. Senang saja. Kalau ada bayaran penuh atau deposit, cepat la barangnya siap sebab aku tak boleh pegang duit orang lama-lama.

Sebenarnya sudah lama aku menantikan saat-saat seperti ni. Ada masa terluang dan dapat hasilkan sesuatu untuk keluargaku. Ya la, sebelum ni tempahan kait tak putus-putus jadi tak ada masa nak buat untuk diri sendiri dan anak-anak. Wahh.. melalut sudah.

Cantik tak beg atas tu? Namanya lunch tote bag tapi aku buat untuk anakku isi kain telekung untuk dibawa ke sekolah. Buat dari lebihan kain cotton untuk sarung bantal. Dia pun suka.

Bila post di fb dan group, ada juga yang berkenan nak order. InsyaAllah, aku cuba buat ready made kalau ada masa. Beg ni cepat siap dari mengait yang ambil masa berhari-hari. Kalau ada yang berminat nak tempah, boleh whatsapp/ pm/ sms/ we chat/ ig...apa lagi?email pun ok.

Bulan November agak sibuk, nak pindah rumah lagi...dan lagi...
Ranking: 5

1 comment

10 Disember 2014 2:58 PTG

kembangkan gan. good job

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved