Sila Panggung : Wordless Wednesday

on Rabu, Jun 06, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.



Wordless Wednesday - Blogger akan post gambar tanpa apa-apa ulasan.


Kongsikan post ini jika bermanfaat.

Ranking: 5

19 comments

6 Jun 2012 12:39 PG

Macam-macam gaya tidur dalam buaian. :-)

6 Jun 2012 3:09 PG

how sweet...

6 Jun 2012 2:24 PTG

Terasa macam nengok ahli silat lak.. patut ke tak? Lol.

6 Jun 2012 2:47 PTG

amboi,,sampai macam tu sekali tidurnya.

6 Jun 2012 3:36 PTG

eh nampak tak apa yg saya nampak ? sebenarnya saya nampak budak tu tgh tidur..haha..soooooo cute !

6 Jun 2012 4:31 PTG

cute betul gaya dia tidur... tgh mimpi apa la gamaknya tu... :D

6 Jun 2012 4:33 PTG

amboihhh...ada style eh dia tdo..ehehe

6 Jun 2012 5:04 PTG

bergaya! indah lelapmu ye syg cumil

6 Jun 2012 5:20 PTG

ha..halagk tidur yang mencuit hati

6 Jun 2012 5:21 PTG

tak kering gusi d buatnya ker masa mama hamil suka tido lagak gini?

6 Jun 2012 6:07 PTG

Amboiii si kecil nie :) Tidur die... Bergaya :)

6 Jun 2012 6:39 PTG

mimpi apa agaknya ye..

6 Jun 2012 8:13 PTG

salam..
ha ha..sila panggung ke?
alahai comelnya..tak sesuai
orang pompuan sila panggung..
kena bersimpuh :)

6 Jun 2012 8:32 PTG

alamak..mmg stail.. :)

6 Jun 2012 10:25 PTG

memang sangat senang hati nampaknya
macam ni gaya, mak ayah lagi la senang hati
nak buat kerja pun senang

7 Jun 2012 10:39 PTG

salam,
stail tidur yang best ni.. senang hati mak abah tengok

7 Jun 2012 11:05 PTG

amboi... kemain lagi sicomel ni :D

4 Januari 2013 7:04 PTG

nak share foto ni dalam blog saya, boleh ke?

4 Januari 2013 9:54 PTG

@syehcool
Silakan. Jgn lupa berikan kredit pada gambar anak saya tu..hehe..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved