Projek 100 Blogger Bersama Bro Framestone

on Jumaat, Mac 09, 2012


Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Siapa yang tidak kenal dengan Bro Framstone? Tentu ramai yang telah mengetahui berkenaan Projek 100 Blogger yang dianjurkan oleh Bro Framstone. Projek ini bertujuan mengumpul 100 blogger yang mampu diketengahkan kepada syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih.


Antara kriteria yang dicari seperti berikut:


1. Trafik blog 500uv sehari.
2. Setiap blog post mendapat 5 hingga 10 komen dari pembaca.
3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog up date sekurang-kurangnya 4 kali seminggu.
6. Duduk di Malaysia dan warganegara Malaysia.
7. Sanggup memberi komitment kepada projek 100 blogger.
8. Keutamaan diberikan kepada blogger ber"niche": kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan dan makanan.


Sekiranya anda berminat dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan, sila isi borang penyertaan anda DI SINI


Ranking: 5

25 comments

9 Mac 2012 12:27 PTG

idea bagus juga ni
semua syarat dah lepas
cuma yg no 7 tu... nak kena buat apa tu?

9 Mac 2012 12:28 PTG

idea bagus juga ni
semua syarat dah lepas
cuma yg no 7 tu... nak kena buat apa tu?

9 Mac 2012 2:33 PTG

Kakak tak layaklah iza....
Kena cari yg rajin nie.

9 Mac 2012 2:37 PTG

Kalau macam tu boleh la join.
Yang no 7 tu rasanya kita perlu buat dan beri sokongan la kot jika ada apa-apa yang melibatkan projek 100 blogger ni.

9 Mac 2012 2:51 PTG

wah, bagus2.. memang teringin nak join tapi belum masa lagi kot. haha~

9 Mac 2012 3:00 PTG

Ya ka kak?
Tak mengapa, lain kali mungkin?

9 Mac 2012 3:04 PTG

salam;
Aku belum layak lagi...bagus juga projek ni sangat membina.

9 Mac 2012 3:05 PTG

Ramai yang tersangkut bab uv tu. Kena usaha lebih sikit la

9 Mac 2012 3:07 PTG

W'salam.
Lain kali mungkin. A'a, betul tu, menjadikan kita lebih berusaha untuk meningkatkan trafik.

9 Mac 2012 4:03 PTG

putera belum layak

9 Mac 2012 4:18 PTG

selamat berjaya n mencapai matlamat yg dihajati. satu usaha yg baik.

9 Mac 2012 4:51 PTG

no.1 pun tak lepas lagi hihi

9 Mac 2012 4:56 PTG

mmg tak layak ni heee...rasa lebih mudah blog sy di tolak tepi huaaaa

9 Mac 2012 8:45 PTG

projek yang baik.. harap di buat bersungguh sungguh

9 Mac 2012 9:44 PTG

itulah cikgu baca juga syaratnya lepas cuma matlamatnya tak jelas

9 Mac 2012 9:46 PTG

kalau ikutkan ingin mencuba itu memang nak tapi kenal bro framstone pun tak sangat so kena fikir juga dulu...

9 Mac 2012 9:59 PTG

beberapa hari melancong di blog tetangga banyak yang membahas projek 100 blogger dari broframestone.com, sepertinya sangat bagus untuk menambah income kita ya..

9 Mac 2012 11:30 PTG

no 4 tu macam tak boleh jer..
sah terikat ngn nuffnang ni..malas nk lpas...hehe

10 Mac 2012 12:14 PTG

Baru malam tadi saya buat entri mengenai projek Broframestone selepas 2 hari tertangguh. :-)

11 Mac 2012 9:46 PG

dah hantar entri...tp x tau la lepas ke idaknya...

11 Mac 2012 2:35 PTG

Macam kena buat tugasan rasanya kalau terpilih, tugasan untuk syarikat pengiklan. Kalau tak silap la..
Kena tanya tuan yang menganjur la ni..

11 Mac 2012 6:02 PTG

tahniah deme layak dalam projek nih :)

11 Mac 2012 9:51 PTG

Adoiii!!!! Blog CT lagi xlayak..Asyik kata orang je..huhuu...Asal dapat pahala sudah...hehehehe

11 Mac 2012 11:28 PTG

hurm takper.. janji niat kita ikhlas... insyallah..

12 Mac 2012 8:55 PG

Tapi belum tentu diterima..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved